Latest

STUDIO APARTAMENT

2 guests
90 ft
€79 / night
Book Now

BINE AȚI VENIT ÎN SANCTUARUL DE ELEGANȚĂ

Dormitorul Principal

În inima Elite Studio Apartament, veți descoperi un dormitor principal cu adevărat impresionant, un spațiu creat pentru a vă încânta simțurile și a vă oferi o experiență de odihnă de neuitat.

Patul king-size, piesa centrală a camerei, este îmbrăcat în lenjerii de înaltă calitate, asigurându-vă nu doar un somn odihnitor, ci și o senzație de lux și rafinament. Pernele moi și păturile premium adaugă un plus de confort și căldură.

Raiul de Relaxare – Baia Principala

Intrând în baia principală a Elite Studio Apartament, vă veți simți imediat înconjurat de o atmosferă de rafinament și lux. Acest spațiu spațios și elegant a fost proiectat pentru a oferi o experiență de baie de excepție, un adevărat sanctuar al relaxării și confortului.

Bucătărie de Vis:

Dupa peretele cu note de eleganță, veți găsi o bucătărie complet mobilată și echipată. Conturată de un design elegant, această bucătărie oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă pregăti o masă gourmet sau pentru a vă savura cafeaua dimineața.

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Un colț al camerei este rezervat unei zone de relaxare, cu un fotoliu confortabil și o masă, unde vă puteți bucura de o carte bună sau vă puteți savura băutura preferată în liniște.

Pășiți spre balcon și bucurați-vă de o priveliște panoramică la munte, care vă va încânta privirea în fiecare dimineață și vă va oferi un cadru magic în timpul serilor.

Final Touches: Accentele decorative și opțiunile de iluminare ambientală vă permit să personalizați atmosfera camerei în funcție de preferințele dvs. Toate elementele au fost selectate cu grijă pentru a adăuga o notă de rafinament și eleganță.

Experimentați rafinamentul și confortul într-o armonie perfectă la Elite Studio Apartament. Fiecare detaliu din acest dormitor principal premium a fost creat pentru a vă oferi o experiență de cazare de neuitat.

Translate »